Патладжанът е един от типичните за лятото зеленчуци. Той съдържа огромно

...
Патладжанът е един от типичните за лятото зеленчуци. Той съдържа огромно
Коментари Харесай

Кралят на лятото: 7 вкусни идеи за предястия и салати с патладжан

Патладжанът е един от типичните за лятото зеленчуци. Той съдържа голямо количество потребни субстанции , измежду които фибри, калий, манган, триптофан, витамин К, магнезий и витамин С. Той е един от мощните антиоксиданти в природата .

Този зарзават е извънредно потребен за мозъка и за кръвоносната система , като има потвърдени свойства за възстановяване на положението на хипертонията. Много хора обаче се затрудняват да го включат в менюто си, тъй като не знаят по какъв начин да го подготвят. Това е напълно елементарно, стига да имате концепция за конкретни рецепти с патладжан.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
На първо място би трябвало да знаете, че характерният горчив усет може да се отстрани, в случай че нарежете и посолите патладжана, а по-късно го изцедите и изплакнете . При готвене може би ще ви е нужна повече лой, тъй като той има свойството да гълтам огромни количества от нея. Той е част от националната кухня на доста страни, по тази причина през днешния ден ви предлагаме конкретни идеи за салати и предястия с патладжан, с които да изненадате гостите или фамилията си:
 7 предписания за предястия и салати с патладжан  7 предписания за предястия и салати с патладжан  7 предписания за предястия и салати с патладжан  7 предписания за предястия и салати с патладжан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР